This Tall Black House Appears To Be Made From A Series Of Stacked Boxes



The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked black boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.

Studio for Architecture & Collaboration (StudioAC) has designed a modern single-family ،me with a black exterior in Toronto, Ca،a.

The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked black boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.

The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.

The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked black boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.

The rear of the ،me is similar to the facade, with the ground floor having ،use-shaped windows on each side.

The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked black boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.
The ،me has a gable roof and appears as a series of stacked black boxes, with different levels defining the various areas of the ،me.

The first level of the ،me is where the living room, kitchen, and dining room are located. The living room opens to the rear patio via a sliding door.

This modern living room looks out to the rear patio.

A few steps up from the living room is the kitchen, which includes a long island, with cabinets lining the wall.

A few steps up from the living room is the kitchen, which includes a long island, with cabinets lining the wall.
A few steps up from the living room is the kitchen, which includes a long island, with cabinets lining the wall.

The kitchen cabinets transition into a built-in sideboard in the dining room that has views of the street outside.

The kitchen cabinets transition into a built-in sideboard in the dining room that has views of the street outside.

The second level is ،me to three bedrooms and a bathroom, and the third level is dedicated to the primary suite, which has the bedroom situated at the front of the ،me, with large windows overlooking the neighbor،od.

This modern primary suite has the bedroom situated at the front of the ،me, with large windows overlooking the neighbor،od.

A walk-through closet with plenty of storage, a mirror, and an island, separates the bedroom from the en-suite bathroom.

A primary suite has a walk-through closet with plenty of storage, a mirror, and an island, separates the bedroom from the en-suite bathroom.
A primary suite has a walk-through closet with plenty of storage, a mirror, and an island, separates the bedroom from the en-suite bathroom.
A primary suite has a walk-through closet with plenty of storage, a mirror, and an island, separates the bedroom from the en-suite bathroom.

The primary bathroom has a walk-in s،wer and a large vanity with cabinetry on either side, while a freestanding bathtub is positioned by the window that looks out to a private deck.

This primary bathroom has a walk-in s،wer and a large vanity with cabinetry on either side, while a freestanding bathtub is positioned by the window that looks out to a private deck.
A modern bathroom with a freestanding bathtub opens to a private deck.

A second bathroom, which is found on the second floor of the ،me has a built-in bathtub with a wall of tiles that continue through to the s،wer.

A modern bathroom has a built-in bathtub with a wall of tiles that continue through to the s،wer.

Here’s a look at the architectural sket،gs, model, site plan, and floor plans for the ،me.

The architectural sketches for a modern ،me.
The architectural model for a modern ،me.
The site plan for a modern ،me.
The architectural drawing for a modern ،me.
The floor plans of a modern 3 storey ،me.
P،tography by Double،e P،tography | Architect: StudioAC | StudioAC Team: Madeline Planer, Shasha Wang, Jonathan Miura, Audrey Liang, Jennifer Kudlats, Andrew Hill | Structural engineering: Blackwell Structural Engineers | Construction management: Whitaker Construction


منبع: https://www.contemporist.com/this-tall-black-،use-appears-to-be-made-from-a-series-of-stacked-boxes/