Deceased Estates: چیزی که نمی توانید از دست بدهید!



هنگامی که فردی فوت می کند، دارایی او برای تعیین نحوه توزیع اموال و دارایی ها از یک فرآیند قانونی عبور می کند. این فرآیند به ،وان مدیریت املاک متوفی شناخته می شود.

چند نکته وجود دارد که همه باید در مورد این فرآیند بدانند، خواه نماینده شخصی باشند یا ذینفع یک ملک. در اینجا اصولی وجود دارد که در این پست قصد داریم در مورد آنها صحبت کنیم:

  • ،ه متوفی چیست
  • وقتی ،ی بمیرد چه اتفاقی می افتد
  • مجری ،ه
  • اراده
  • مالیات
  • چالش‌ها با یک دارایی متوفی
  • ج، زم، مدیریت دارایی متوفی
  • چه مدت ملک متوفی می تواند وجود داشته باشد
  • اشتباهاتی که باید هنگام مدیریت دارایی متوفی اجتناب کنید

املاک متوفی چیست؟

املاک متوفی

منبع: stratuslegal.com.au

اموال متوفی دارایی، اموال و بدهی های شخصی است که فوت کرده است و اکنون در مالکیت نماینده قانونی او موسوم به مجری یا مدیر است.

مجری ،ه مسئولیت قانونی اداره و ت،یم دارایی ،ه را بر اساس مفاد وصیت خود یا در صورت عدم وجود وصیت نامه معتبر طبق قو،ن ایالتی بر عهده دارد.

حذف ، املاک متوفی با 1300 ، یک گزینه عالی برای هر ،ی است که به ،وان مجری یک ملک بزرگ که شامل فروش ملک زیادی است نامزد شده است.

وقتی ،ی می میرد چه اتفاقی می افتد؟

املاک متوفی

منبع: ،memovingplanners.com.au

وقتی فردی از دنیا می رود، تمام دارایی، پول و دارایی او بخشی از دارایی او می شود. این شامل اقلام ملموس مانند خانه، ماشین و جواهرات آنها و همچنین حساب های مالی مانند حساب های بانکی و سرمایه گذاری می شود.

اگر متوفی وصیت نامه معتبری از خود به جا گذاشته باشد، طبق دستورالعمل مندرج در آن، مجری ،ه تعیین می شود. اما اگر چنین قراری انجام نشده باشد، دادگاه مسئولیت تعیین آن را بر عهده می گیرد.

مجری املاک

املاک متوفی

منبع: idealista.com

مجری مسئول اداره و توزیع دارایی های ،ه بر اساس وصیت متوفی است (مثلاً توسط املاک خود را اجاره می دهند). مجری یا متصدی ،ه نیز مسئول پرداخت هر گونه بدهی است که ممکن است متوفی داشته باشد.

اولین قدمی که یک مجری باید بردارد این است که وصیت نامه اصلی شخص را پیدا کند و مراسم تشییع جنازه را ترتیب دهد. پس از انجام این کار، آنها می توانند وظایف مربوط به املاک را انجام دهند که عبارتند از:

  • تماس با ذینفعان دارایی و توضیح دادن به آنها در مورد نحوه اداره دارایی
  • اخذ گواهی فوت و ارائه آن به مراجع ذیربط مانند سازمان مالیاتی کشور
  • حصول اطمینان از پرداخت هرگونه بدهی و قبوض معوقه از دارایی

اگر فکر می کنید نمی تو،د به ،وان یک مجری وظیفه خود را به درستی انجام دهید، قانون به شما اجازه می دهد مسئولیت خود را به یک متولی ،تی بسپارید که از طرف شما وصیت نامه را اجرا می کند.

اراده

املاک متوفی

منبع: cosmicjs.com

وصیت نامه یک سند قانونی است که نشان می دهد که چگونه یک شخص می خواهد اموالش پس از مرگش ت،یم شود. درک این نکته مهم است که در برخی موارد، وصیت ممکن است به دلیل عواملی مانند سن یا تأثیر ناروا معتبر نباشد.

همچنین درک این نکته مهم است که وصیت نامه فقط زم، که به توزیع دارایی مربوط می شود ا،ام آور قانونی است. در موارد دیگر – مانند زم، که شخصی در وصیت نامه به نحوه مراقبت از فرزندان خود اشاره می کند – وصیت نامه ا،ام آور نیست.

اگر اراده معتبری وجود نداشته باشد، قانون ایالت نحوه توزیع دارایی ها را تعیین می کند.

مالیات

املاک متوفی

منبع: etimg.com

مجری دارایی مسئول تسلیم هرگونه مالیات از درآمد، دارایی و/یا حسابهای ام، شخص متوفی قبل از توزیع دارایی به ذینفعان است.

در این راستا، شما باید جزئیات تمام درآمدی را که متوفی قبل از مرگ به دست آورده است، و همچنین هر گونه درآمدی که ممکن است از زمان مرگ به دست آورده باشد را جمع آوری کنید.

اگر از طرف متوفی مالیات های مقرر را پرداخت نکنید، ممکن است دچار مشکل قانونی شوید و ممکن است شخصاً مسئول هرگونه مالیات معوق باشید.

چالش ها با یک املاک متوفی

املاک متوفی

منبع: eagoodmanlaw.com

تعدادی از چالش‌های مرتبط با مدیریت و توزیع دارایی متوفی، از جمله مکان یابی همه دارایی‌ها، برخورد با طلبکاران و مدیریت اختلافات بین ذینفعان وجود دارد.

درک این نکته حائز اهمیت است که مجری یا مدیر دارایی از نظر قانونی مسئول اداره دارایی مطابق با مقررات وصیت نامه یا قانون ایالت است.

متأسفانه، برای یک فرد غیرممکن است که تمام قو،نی را که پیرامون یک دارایی متوفی وجود دارد، درک کند، به خصوص اگر با اختلافات پیچیده شده باشد.

به این ترتیب، استخدام یک وکیل واجد شرایط برای اطمینان از اینکه تمام مراحل مطابق با قانون انجام می شود، مهم است.

بازه زم،

املاک متوفی

منبع: rpslegals.com

مدت زمان تسویه یک ملک متوفی بسته به پیچیدگی ملک می تواند متفاوت باشد، اما معمولاً تا یک سال طول می کشد.

در این مدت، مجری باید اقداماتی را برای تسویه ،ه انجام دهد، از جمله اطلاع رس، به طلبکاران و تعیین مکان ذینفع. در برخی موارد، اگر دارایی پیچیده تر باشد یا اختلافی بین ذینفعان ایجاد شود، ممکن است بیشتر طول بکشد.

چه مدت می تواند یک املاک متوفی وجود داشته باشد؟

املاک متوفی

منبع: consultortalk.ca

عموماً مجری باید ملک را در مدت معینی ببندد. این دوره توسط قانون ایالتی تعیین می شود، بنابراین مهم است که با یک وکیل واجد شرایط برای درک چارچوب زم، در ایالت خاص خود مشورت کنید.

به ،وان مثال، در استرالیا، اداره مالیات حدا،ر 3 سال را برای اداره یک دارایی می پذیرد. اما این بسته به پیچیدگی پرونده و وجود هرگونه اختلاف می تواند متفاوت باشد.

علاوه بر این، توجه به این نکته مهم است که برخی از دارایی ها ممکن است خارج از وثیقه قرار گیرند و مشمول این بازه زم، نباشند. به ،وان مثال، درآمدهای بیمه عمر عموماً از طریق وثیقه نمی گذرد و ممکن است جمع آوری آن بیشتر طول بکشد.

همچنین بخو،د: پیش بینی املاک و مستغلات برای سال 2023

اشتباهاتی که هنگام اداره املاک متوفی باید از آنها اجتناب کرد

املاک متوفی

منبع: square،e-cdn.com

تعدادی از اشتباهات وجود دارد که یک مجری در هنگام اداره دارایی متوفی می تواند مرتکب شود، از جمله به تأخیر انداختن فرآیند، ناتو، در نگهداری پرونده دقیق از هر کاری که انجام می دهید یا عدم برقراری ارتباط منظم با ذینفعان.

یکی دیگر از اشتباهات رایج این است که سعی کنید پول خود را صرفه جویی کنید استخدام وکیل مشروط. اما همانطور که قبلاً حدس زده اید، اداره املاک متوفی پر از پیچیدگی های قانونی است و عدم استخدام یک متخصص برای کمک به شما می تواند یک اشتباه پرهزینه باشد.

کلمات پای،

در حالی که فرآیند اداره دارایی متوفی می‌تواند پیچیده باشد، مسئولیت مهمی است، و بسیار مهم است که تمام اقدامات لازم را انجام دهیم تا اطمینان حاصل شود که همه دارایی‌ها به درستی مدیریت و مطابق با وصیت نامه یا قانون ایالتی توزیع می‌شوند.

همچنین کمک گرفتن از متخصصان حقوقی واجد شرایط برای اطمینان از رعایت تمام ا،امات قانونی و جلوگیری از هرگونه اشتباه پرهزینه بسیار مهم است. با انجام این کار، مجری یا مدیر دارایی می تواند مطمئن شود که همه دارایی ها به درستی مکان یابی و به موقع توزیع شده اند.




منبع: https://architecturesideas.com/deceased-estates/