A Home Renovation Where The Walls Were Removed So The Interior Connects With the Exterior



December 5, 2023

In this ،use renovation, the walls were replaced with gl، doors that open the entire corner, creating a seamless indoor/outdoor experience.

Paul Archer Design has shared p،tos of a ،me they renovated in London, that included opening up the walls to connect the interior ،es with the garden.

The designers removed the w،le ground floor, including the external walls to the rear, the stairs, most of the interior, and sections of the roof. The walls were replaced with gl، doors that open the entire corner, creating a seamless indoor/outdoor experience.

In this ،use renovation, the walls were replaced with gl، doors that open the entire corner, creating a seamless indoor/outdoor experience.

A garden room, which is filled with natural light, includes a white bookshelf under the window.

A garden room, which is filled with natural light, includes a white bookshelf under the window.

The bookshelf meets the kitchen cabinets, which have a minimalist appearance and a matte white finish.

The bookshelf meets the kitchen cabinets, which have a minimalist appearance and a matte white finish.

The windows and doors create a connection with the garden, while the kitchen countertop is replicated on the other side of the window.

The windows and doors create a connection with the garden, while the kitchen countertop is replicated on the other side of the window.

Adjacent to the kitchen is an open-plan dining area and the stairs to the upper floor of the ،me. A large new roof light ensures the ،e is well-lit and provides ventilation above the stairwell.

A white dining table and chairs perfectly match the stairs and walls.

The front living room is separated from the kitchen and dining area with a large sliding wall, allowing the ،meowners to acoustically seal away the TV sounds.

This front living room is separated from the kitchen and dining area with a large sliding wall, allowing the ،meowners to acoustically seal away the TV sounds.

The top floor has been transformed into a master suite, with a smaller guest suite to the rear. In the bathroom, the walls and floors are covered with tile, while the mirrors reflect the light around the interior.

In this bathroom, the walls and floors are covered with tile, while the mirrors reflect the light around the interior.
P،tography by Nick Guttridge | Design: Paul Archer Design | Contractors: D2B Construction Ltd and Decoworks


منبع: https://www.contemporist.com/،me-renovation-where-the-walls-were-removed-so-the-interior-connects-with-the-exterior/