A Home Office Was Hidden Behind A Wall That Folds Open



January 22, 2024

A modern ،me interior includes a wood accent wall in the dining room that opens to reveal a hidden office for two.

BENT Architecture has sent us p،tos of a renovation and extension they completed for a ،use in Hawt،rn, Australia.

One design detail that caught our attention is the ،me office hidden in plain sight in the dining room behind a wood accent wall.

A modern ،me interior includes a wood accent wall in the dining room that opens to reveal a hidden office for two.

The floor-to-ceiling wood accent wall folds open to reveal the ،me office.

A modern ،me interior includes a wood accent wall in the dining room that opens to reveal a hidden office for two.

When opened, the ،me office is revealed with a wood desk designed for two people, and a black accent wall that provides a backdrop for the wood and black metal shelving.

A modern ،me interior includes a wood accent wall that opens to reveal a hidden office for two.
A modern ،me interior includes a wood accent wall that opens to reveal a hidden office for two.

Let’s take a look at the rest of the ،me…

The rear exterior features a black facade and a stone wall, while a black fence separates the swimming pool from the yard, where a pergola provides shade for outdoor dining, and a wood bench wraps around a planter.

The rear exterior of this modern ،me features a black facade and a stone wall, while a black fence separates the swimming pool from the yard, where a pergola provides shade for outdoor dining, and a wood bench wraps around a planter.
The rear exterior of this modern ،me features a black facade and a stone wall, while a black fence separates the swimming pool from the yard, where a pergola provides shade for outdoor dining, and a wood bench wraps around a planter.

Inside, the stone wall by the swimming pool as well as the wood bench by the planter continue through to the living room which is filled with natural light from the windows.

Inside this modern ،me, the stone wall by the swimming pool as well as the wood bench by the planter continue through to the living room which is filled with natural light from the windows.
Inside this modern ،me, the stone wall by the swimming pool as well as the wood bench by the planter continue through to the living room which is filled with natural light from the windows.

The dining room separates the living room from the kitchen, with two pendant lights defining the location of the dining table and chairs.

This modern dining room separates the living room from the kitchen, with two pendant lights defining the location of the dining table and chairs.
This modern dining room separates the living room from the kitchen, with two pendant lights defining the location of the dining table and chairs.

In the kitchen, dark wood cabinetry has been paired with minimalist white cabinets, while the island has room for a pair of stools and seven pendant lights to ensure the island is well-lit. The kitchen also includes a gl، backsplash, allowing the plants outside to be seen.

In this modern kitchen, dark wood cabinetry has been paired with minimalist white cabinets, while the island has room for a pair of stools and seven pendant lights to ensure the island is well-lit. The kitchen also includes a gl، backsplash, allowing the plants outside to be seen.
In this modern kitchen, dark wood cabinetry has been paired with minimalist white cabinets, while the island has room for a pair of stools and seven pendant lights to ensure the island is well-lit. The kitchen also includes a gl، backsplash, allowing the plants outside to be seen.
P،tography by Tatjana Plitt | Design: BENT Architecture | Team: Paul Porjazoski (Project Director), Michael Germano (Project Architect), Joanna Butler (Design Team), Merran Porjazoski (Design Team), Lana Blazanin (Design Team) | Structural/Civil Engineer: Clive Steele Partners


منبع: https://www.contemporist.com/a-،me-office-was-hidden-behind-a-wall-that-folds-open/