[ad_1]
شرکت معماری RDK اخیراً پیتزا فروشی شمال بروکلین در تورنتو، کانادا را تکمیل کرده است که نوستالژی و مدرنیته را متعادل می کند.
این پیتزافروشی که در محله یورک تورنتو واقع شده، زم، دو واحد تجاری مجزا بود که به یک فضای واحد تبدیل شده بود که اکنون دو خط پیتزا شلوغ در آشپزخانه را در خود جای می دهد.
نما تغییر یافته است و دارای آجر سبک، پنجره های چوبی و کاشی سرامیک آبی منحنی است.
به محض ورود، میهمانان با یک موزاییک طرح دار سفارشی که زمین را به طرز ماهرانه ای تزئین می کند، استقبال می شود.
ساخته شده تا خاطراتی از کار هنری را تداعی کند.
یک نیمکت روکش سفارشی طراحی شده در کنار در و زیر یک آینه قرار گرفته است.
سقف جعبه نور به طرز ماهرانه ای فضای گردش را مشخص می کند و بازدیدکنندگان را به راحتی به پیشخوان سفارش راهنمایی می کند. دیواری از قفسهها با نورهای مخفی با افتخار کالاهای لذیذ، کالاهای مارک دار، و اقلام مرتبط با پیتزا را به نمایش میگذارد.
در انتهای قفسه ها صفحه منو قرار دارد، در حالی که پیشخوان سفارش دارای کاشی هایی است که از دیوار تا سقف می پیچند.
در انتهای دیگر پیشخوان سفارش درب دستشویی قرار دارد.
در اتاق غذاخوری، تعادلی بین زیباییشناسی سنتی و معاصر وجود دارد، با چراغهای آویز مدرن M،t که میزهای غذاخوری ثابت را روشن میکنند و محیطی گرم و صمیمی ایجاد میکنند.
تختههای شیار و زبانههای سفید و گرم رنگآمیزی شده، دیوارها و سقف را تزئین میکنند، در حالی که یک میز بزرگ مزرعهای گروهها را دعوت میکند تا جمع شوند و در فضایی دلنشین به اشتراک بگذارند، و صندلیهای ضیافت کنار پنجره قرار دارد. همچنین مجموعهای از ع،ها وجود دارد که پیتزافروشیهای ک،یک نیویورک از جمله Di Fara، Paulie Gee’s و Best Pizza را نشان میدهد.
در اینجا نگاهی به پلان طبقه رستوران می اندازیم.
عکاسی از دیوید دورکیند | معمار: RDK | Architect of Record: Architectural for All – Rikka Pappa | ساخت و ساز: ساخت کربن
[ad_2]
منبع: https://www.contemporist.com/a-contemporary-reimagination-of-a-cl،ic-new-york-pizza-parlor/