بهترین ظروف برای اجاق گاز برای هر نوع آشپزی
انتشار: دی 07، 1401
بروزرسانی: 09 اردیبهشت 1404

بهترین ظروف برای اجاق گاز برای هر نوع آشپزی


عواملی که قبل از ،ید بهترین ظروف برای اجاق گاز باید در نظر بگیرید

1. نوع مواد

منبع تصویر: amazon.com

من). آلومینیوم

قابلمه ها و تابه های آلومینیومی از بهترین ظروف برای اجاق گاز هستند. جنس آلومینیوم سبک وزن است و خاصیت رسانایی و توزیع حرارت عالی دارد. با این حال، قابلمه ها و تابه های آلومینیومی به راحتی می توانند پیچ \u200b\u200bخورده و با مواد غذایی اسیدی واکنش نشان دهند. نکته خوب این است که تولید کنندگان ظروف آلومینیومی سخت آنودایز شده را تولید می کنند که می تو،د روی آنها حساب کنید. علاوه بر این، این ظروف آشپزی با مواد غذایی اسیدی واکنش نشان نمی دهد یا حتی تار نمی شود.

II). فولاد ضد زنگ

ظروف پخت و پز از جنس استنلس استیل نیز یکی از بهترین قابلمه ها و تابه ها برای سرمایه گذاری در اجاق گاز هستند. آنها ماندگاری طول، دارند، در برابر خوردگی مقاوم هستند و با غذاهای اسیدی واکنش نشان نمی دهند. با این حال، در مورد توزیع یکنواخت گرما، مدل های بهتری وجود دارد. در نتیجه، سازندگان ف،ات دیگر را که نسبت به گرما واکنش بیشتری نشان می دهند به فولاد متصل می کنند تا عملکرد آنها را بهبود بخشند.

III). مس

مس یکی دیگر از رسانا و توزیع کننده سریع گرما است. این یک ماده با ماندگاری طول، است. با این حال، ظروف مسی گران هستند و با غذاهای اسیدی واکنش نشان می دهند.

IV). چدن

ظروف چدنی معمولاً برای گرم شدن زمان می برد. اما وقتی این کار را انجام می دهند، گرما را هدایت و به طور یکنواخت توزیع می کنند. اما، از طرف دیگر، آنها در اجاق گاز سنگین هستند.

2. درب

یکی دیگر از ویژگی هایی که هنگام ،ید بهترین ظروف برای اجاق گاز باید در نظر بگیرید، درب ظروف است. ابتدا مطمئن شوید که درب قابلمه ها و ماهیتابه های شما را محکم بسته است. به ،وان مثال، درب های فولادی ضد زنگ معمولاً در آب، طعم و عطر غذای شما می بندند. آنها همچنین از دوام بالایی برخوردار هستند و می توانند حرارت بالا را تحمل کنند. با این حال، برای اطلاع از روند پخت و پز خود باید ظروف را باز کنید.

منبع تصویر: ،meawakening.com

از سوی دیگر، درب های شیشه ای بادوام و موثر در حفظ آب و طعم غذاها هستند. و خوبی این است که آنها به شما اجازه می دهند بدون باز ، قابلمه یا تابه، پیشرفت پخت و پز خود را کنترل کنید.

بنابراین، کدام یک را ترجیح می دهید، درب استیل ضد زنگ یا درب شیشه ای سکوریت؟

3. توزیع گرما

برای بهترین ظروف برای اجاق گاز، به سراغ واحدی با رسانایی گرما خوب بروید. این اطمینان حاصل می کند که ظروف پخت و پز در هنگام پخت و پز روی حرارت کم یا متوسط \u200b\u200bبه سرعت و پیوسته واکنش نشان می دهند. توجه داشته باشید که نقاط داغ می توانند باعث پختن بیش از حد یا نیم پز شدن غذای شما شوند و مطمئناً نمی خواهید این اتفاق بیفتد.

4. دوام

استفاده از اجاق گاز با حرارت بالا معمولاً به بهترین دوام از قابلمه و تابه نیاز دارد. در نتیجه، باید از دوام ظروف خود اطمینان حاصل کنید. برای اطلاع از ماندگاری ظروف، نظرات مشتریان را مرور کنید و تجربه کاربران مختلف را مطالعه کنید. همچنین، ،مت های مهم مانند دسته را بررسی کنید تا مشخص کنید چقدر بادوام هستند و از چه موادی ساخته شده اند.

5. پوشش یا روکش

قبل از ،ید بهترین ظروف برای اجاق گاز، روکش یا روکش آن را در نظر بگیرید. ما گزینه روکش را توصیه می کنیم زیرا برای سلامتی شما بهتر است.

منبع تصویر: reviewed.com

روکش ف،ی اغلب از دو ماده ساخته می شود، فولاد ضد زنگ با آلومینیوم یا ن،ب با مواد پایه. این به هر دو طرف اجازه می دهد تا از مزایای مربوطه خود بدون لطمه زدن به هیچ جنبه ای مانند طعم بهره مند شوند.

6. سهولت تعمیر و نگهداری

هنگام ،ید بهترین ظروف برای اجاق گاز، بررسی کنید که آیا تمیز ، آن آسان است یا خیر. شما نمی خواهید قابلمه ها و ماهیتابه هایی را که نگهداری از آن ها برای شما سخت باشد. بنابراین، یکی را با سطح تمیز کننده صاف انتخاب کنید. همچنین اگر ن،ب باشد ترجیح داده می شود. از طرف دیگر، به دنبال ظروف آشپزی باشید که حتی پس از سوختن به راحتی تمیز شوند.

سوالات متداول در مورد بهترین ظروف برای اجاق گاز؟

1. آیا ظروف رنگی برای استفاده در اجاق گاز ایمن هستند؟

استفاده از ظروف رنگی روی اجاق گاز را توصیه نمی کنیم. دلیل آن این است که شما گاهی اوقات روی حرارت زیاد آشپزی می کنید. در نتیجه ممکن است رنگ آن تغییر کند و رنگ آن با غذاها مخلوط شود. علاوه بر این، شما باید ساعت ها برای تمیز ، قابلمه ها و تابه ها وقت بگذارید.

2. آیا ظروف سرامیکی برای استفاده در اجاق گاز ایمن است؟

بله، ظروف سرامیکی معمولاً یک گزینه محبوب برای اجاق گاز است. سرامیک ها فوق العاده بادوام و همه کاره هستند و تقریباً برای هر اجاقی از جمله اجاق گازهای برقی یا گاز طبیعی من، هستند.

3. وقتی غذا روی اجاق گاز پخته می شود طعم بهتری دارد؟

هیچ تفاوتی از نظر طعم بین پخت و پز با گاز و پخت و پز با برق وجود ندارد. از آنجایی که گاز تمیز می سوزد، هیچ باقیمانده طعمی برای تشخیص وجود نخواهد داشت.

منبع تصویر ویژه: thisold،use.com



منبع: https://www.archute.com/best-cookware-for-gas-stove/